Сок од Калинка 1.5 Л

200,00 ден

Сок со совршен вкус на свежи калинки со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.


Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: Tags: ,