Сок од Јаболко – 1000 мл

103,00 ден

Произведен сок со совршен вкус од свежо јаболко со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 1000мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: