Сок од Јаболко со Цимет – 200 мл

50,00 ден

Произведен сок со совршен вкус од свежо јаболко со најдобар квалитет во комбинација со цимет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 200мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: