Сок од Јаболко со Цимет – 1000 мл

103,00 ден

Произведен сок со совршен вкус од свежо јаболко со најдобар квалитет во комбинација со цимет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 1000мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: