Сок од Јаболко и Ѓумбир – 200 мл

56,00 ден

Произведен сок со совршен микс на вкусови од свежо јаболко и ѓумбир со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 200мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: