Сок од Портокал 100% – 330 мл

76,00 ден

Произведен сок со совршен вкус од свеж портокал со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 330мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: