Сок од Портокал 100% – 200 мл

58,00 ден

Произведен сок со совршен вкус од свеж портокал со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 200мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: