Сок од Портокал 100% – 1000 мл

146,00 ден

Произведен сок со совршен вкус од свеж портокал со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 1000мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: