Сок од Лимон, Мента и Јаболко – 200 мл

58,00 ден

Произведен сок со совршен микс на вкусови од свежо јаболко, лимон и мента со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 200мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: