Сок од Лимон, Мента и Јаболко – 1000 мл

136,00 ден

Произведен сок со совршен микс на вкусови од свежо јаболко, лимон и мента со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 1000 мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: