Органски Сок од Калинка 100% – 1000 мл

350,00 ден

Органски произведен сок со совршен вкус од свежа калинка со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 1000мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: