Органски Сок од Аронија 100% – 200 мл

75,00 ден

Органски произведен сок со совршен вкус од свежа аронија со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 200мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: