Органски Микс Сок од Калинка 55% и Аронија 45% – 200 мл

75,00 ден

Органски произведен сок со совршен микс на вкусови од свежа калинка и аронија со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 200мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: