Органски Микс Сок од Аронија 35% и Калинка 65% – 1000 мл

350,00 ден

Органски произведен сок со совршен микс на вкусови од свежа калинка и аронија со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 1000мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: