Микс Сок од Калинка, Јаболко и Боровница – 200 мл

62,00 ден

Произведен сок со совршен микс на вкусови од свежи калинка, јаболко и боровница со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во стаклено шише од 200мл


Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: