Микс Сок од Аронија 35% и Калинка 65% – 1500 мл

520,00 ден

Произведен сок со совршен микс на вкусови од свежа аронија и калинка со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување во кутија од 1500 мл

 

Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: