ОРГАНСКО ТИМОТ Е НА МИСИЈА: да донесе здрава и вкусна храна на масите во Македонските домови.

Ние се гледаме како совршена протиотров на големите прехрамбени корпорации кои произведуваат и промовираат безвкусна храна, полна со концентрати и адитиви. Ние промовираме здрава, свежа, вкусна храна произведена во чиста, незагадена околина.

Повелете и погледнете ја нашата понуда на органски проиводи на нашата веб страна.

Сакате да дознаете повеќе за нас? Ви стоиме на располагање на info@organsko.co

Ветување за Фантастична Храна.
Органската храна не само што има совршен вкус и е здрава за Вас; исто така ги поддржува и локалните бизнис и заедници и нејзиното одгледување е помалку штетно за природата. Практикувањето на “органскиот” пристап е едноставна промена, но со големо влијание.

Ветување за 100% органска храна.
Сите наши производители се сертифицирани преку официјално гермаско сертификационо тело за сертифицирање на производство на органска храна.

Ветување за Заштита и Сигурност.
Нашиот интегриран систем за елекронско плаќање ги содржи највисоките сигурносни банкарски стандарди, кои овозможуваат сигурност и заштита на Вашите податоци.

Ветување за Отвореност и Комуникација.
Ви стоиме на располагање за сите прашања кои ги имате во врска со производите и производителите, за можна соработка и за совети и сугестии од Ваша страна. Следете не на нашите Facebook и Instagram профили.