Сок од Калинка и Аронија 1,5 л (Микс)

622,00 ден

Сок со совршен вкус на микс од свежи калинки и аронија со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

 

 


Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: Tags: , ,