Сок од Калинка и Аронија 400 мл (Микс)

150,00 ден

Органски произведен сок со совршен вкус на микс од свежи калинки и аронија со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување од 2 Шишиња по 200мл
Вкупно: 400мл


Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: Tags: , , ,