Пакет од 4 типови на сокови (Стаклена Амбалажа)

150,00 ден

Органски произведен сок со совршен вкус од свежи калинки, аронија и јаболка со најдобар квалитет, така што секоја капка сок од АПЕЛИНИ ќе вкуси како свежо овошје.

Пакување од 4 Шишиња по 750 мл
Вкупно: 3 Л


Ships From: Macedonia

Sold By Апелини
Категорија: Tags: , , ,