Ние одговоривме на неколку од прашањата кои сметаме дека би ви биле од помош во вашата интеракција со нас. Ако вашето барање не е едно од овие, Ве молиме да стапите во контакт – секогаш сме тука за Вас!

Каде доставувате?

Доставуваме на било која адреса во рамки на Република Македонија.

Кои методи за плаќање се прифаќаат?

Ги прифаќаме сите поголеми дебитни и кредитни картички.

Колку чини испораката?

Цената на испораката зависи од локацијата на Производителот и адресата за достава на органските производи. Истата се движи во ранг од ДЕФИНИРАЈ до ДЕФИНИРАЈ.

Колку е безбедно купувањето преку Органско?

Направените трансакции се процесирани преку платежниот систем на ХАЛК Банка, Органско не ги задржува и нема пристап до податоците од Вашата платежна картичка.

Која е земјата на потекло на органските производи?

Нашето правило е да Ви нудиме сезонски произвори од Македонско потекло исклучиво. Ако сте загрижени за одреден производ, ве молиме јавете се во нашиот тим за поддршка и ние ќе ви дадеме детали за производот. Сите наши производи се од сертифицирани органски фарми.