Протеин од Ориз

240,00 ден

100% ОРГАНСКИ ПРОТЕИН ОД ОРИЗ ВО ПРАВ 84%

Производот не содржи ГМО и е во согласност со ЕЕЦ прописи 1829/2003 и 1830/2003, не е третиран со јонизирачко зрачење и одговара согласно со барањата на ПРЛ на германската асоцијација за органско производство и трговија БНН-Стандарди