Кокосово Масло

250,00 ден

100% ОРГАНСКО КОКОСОВО МАСЛО

Производот не содржи ГМО и е во согласност со ЕЕЦ прописи 1829/2003 и 1830/2003, не е третиран со јонизирачко зрачење и одговара согласно со барањата на ПРЛ на германската асоцијација за органско производство и трговија БНН-Стандарди


Ships From: Macedonia

Sold By Имуно Фарм
Категорија: Tags: , ,